![Barbecued pork ribs Barbecued pork ribs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4310dd19-062e-4715-a163-c089af66d8c5/Derivates/120d1447-9e41-4656-b007-42189482049f.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1500 g water
- 2000 g pork ribs, cut into pieces (approx. 6 ribs per piece)
- 2 garlic cloves
- 500 g barbecue sauce (see Tips)
- 120 g beer of choice
- 110 g pure maple syrup
- 60 g apple cider vinegar
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tsp smoked salt (see Tips)
- 1 tbsp brown sugar
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4520.9 kJ / 1076.4 kcal
- Protides
- 111.8 g
- Glucides
- 46.2 g
- Lipides
- 49.2 g
- Graisses saturées
- 19.7 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 1187.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Bourbon pork ribs
5h 50min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min