
Appareils et accessoires
Pear and ginger purée (6-9 months)
Préparation 5min
Total 25min
1 Total recipe
Ingrédients
-
pears (approx. 4 pears), peeled, cored and cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
water plus extra if needed20 g
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices½ - 1 cm
-
natural yoghurt to serve (optional - see Tips)
Infos nut. par 1 Total recipe
Calories
307.7 kcal /
1292.4 kJ
Protides
2.6 g
Lipides
0.8 g
Glucides
50.4 g
Fibre
16.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Wholefood child
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande