Appareils et accessoires
Rose syrup
Préparation 5min
Total 20min
35 portions
Ingrédients
-
white sugar400 g
-
water100 g
-
rose water (see Tips)170 g
-
salt1 pinch
-
glucose syrup (see Tips)60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
natural food colouring (pink)1 tsp
-
fresh rose petals (optional - see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
0 g
Calories
215.5 kJ /
51.3 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0 g
Glucides
12.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Essentials
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Bread and butter pudding
1h 15min
Self-raising flour
5min
Nyonya Spice Paste
15min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Chicken stock paste
45min
Garlic paste
20min
Nyonya Spice Paste
15min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Salted caramel sauce
40min