Appareils et accessoires
Vegan Christmas cake
Préparation 20min
Total 27h 10min
20 portions
Ingrédients
-
mixed dried fruit700 g
-
brandy plus extra for feeding (see Tips)300 g
-
vegan butter plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
boiling water40 g
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
coconut sugar200 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
apple sauce1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
wholemeal plain flour200 g
-
slivered almonds100 g
-
glacé cherries cut into quarters150 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
salt¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.4 g
Calories
1308 kJ /
311.4 kcal
Lipides
8.2 g
Fibre
4 g
Glucides
46.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan butter
8h 5min
Leek quiche
1h 20min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Mixed mushroom burgers
50min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan custard
15min
Vegan mayonnaise
15min
Plant-based parmesan
5min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Tofu 'sour cream'
5min
Wholegrain scones
30min