Pork and Mushroom Broth
TM6 TM5

Pork and Mushroom Broth

3.0 (2 évaluations )

Ingrédients

Sauce

  • 5 g sugar
  • 30 g soy sauce
  • 120 g rice vinegar
  • 1 ½ tsp fine sea salt

Marinade

  • 100 g pork meat, lean, sinew free, cut in thin strips
  • 5 g soy sauce
  • 5 g sherry
  • 5 g cornflour
  • 20 g water
  • 5 g sesame oil, plus extra for drizzling
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper, plus extra for sprinkling

Broth

  • 25 g dried shiitake mushrooms
  • 15 g dried wood ear mushrooms (see tip)
  • 15 g dried enokitake mushrooms
  • 1560 g water, plus enough extra, hot, for soaking
  • 30 g cornflour
  • 5 g vegetable oil
  • 2 medium eggs, beaten
  • 1 beef stock cube (for 0.5 l)
    ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade
  • 250 g tofu, cut in small cubes
  • 20 g coriander leaves

Infos nut.
par 1 portion
Calories
155 kJ / 37 kcal
Protides
8 g
Glucides
4 g
Lipides
6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives