Appareils et accessoires
Lam in korst op Italiaanse wijze
Préparation 15min
Total 5h
4 porties
Ingrédients
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes5 stengels
-
verse basilicum enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse oregano enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse peterselie enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
teentjes knoflook8
-
citroenen de fijne zeste en het sap2
-
zout2 tl
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
lamsbout, ontbeend1500 g
-
water1000 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
24.8 g
Calories
1182 kJ /
282.5 kcal
Lipides
19.2 g
Fibre
0.5 g
Glucides
1.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Appel strudel
1h 45min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Chili con carne
40min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Mediterrane kippenpastei
50min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Karamel parfait
Pas d’évaluation
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Couscous met lam en groenten
50min