Versions compatibles
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Zalm in amandelkorst
- 40 g olijfolie, en meer om in te vetten
-
4
verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)
ou 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (ong. 150 g stuk) - 30 g vers geperst citroensap
- 20 g Dijon mosterd
- 15 g honing
- 2 teentjes knoflook
- ½ tl zout
- 20 g gepelde amandelen
- 50 g brood, in stukken
- 5 g verse peterselie
Citroen tagliatelle met asperges
- 1200 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 300 g verse ei pasta, type tagliatelle
- 250 g groene asperges, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ citroen, zeste en sap
- verse peterselie, gehakt, als garnering
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2647 kJ / 633 kcal
- Protides
- 40 g
- Glucides
- 36 g
- Lipides
- 36 g
- Fibre
- 3.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Zalm met venkel
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Pas d’évaluation
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Tonijnkroketten
1h 30 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min