Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Broccoliterrines
- 500 g water
- 400 g broccoliroosjes
- boter om in te vetten
- 4 eieren
- 150 g room, min. 30% vet
- 1 - 1 ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Chowder van kip en maïs
- 2 teentjes knoflook
-
140
g uien, gehalveerd
ou 140 g sjalotten, gehalveerd - 60 g boter, in stukken
- 280 - 320 g zoete maïskorrel, uit blik, uitgelekt
- 350 - 400 g kippenborsten, ontveld en ontbeend, in stukken (3 cm)
- 900 g water
-
2
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
ou 2 blokjes kippenbouillon (elk voor 0,5 l) - 1 verse groene chilipeper (b.v. jalapeño), zonder zaadlijsten, fijngehakt (optionnel)
-
200 - 300
g room
ou 200 - 300 g zure room - ½ tl zout
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 2 el verse koriander, enkel de blaadjes, gehakt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1537 kJ / 367 kcal
- Protides
- 19 g
- Glucides
- 10 g
- Lipides
- 27 g
- Fibre
- 3 g
Recettes alternatives
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Chili con carne
40min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45 min
350 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Gestoomd volkorenbrood
2h
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Brood met olijven
2h 20min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Koken van jasmijnrijst
35min