Spinach, Chickpea and New Potato Soup
TM6 TM5

Spinach, Chickpea and New Potato Soup

4.3 (45 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g fresh baby spinach
  • 2 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 2 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 300 g new potatoes, diced (1 cm)
  • 1000 g water
  • 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 2 Tbsp tahini
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ lemon, freshly squeezed juice only (approx. 20 g)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
731 kJ / 175 kcal
Protides
7 g
Glucides
15 g
Lipides
9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives