Avocado Pesto Orecchiette
TM6 TM5

Avocado Pesto Orecchiette

4.4 (114 évaluations )

Ingrédients

  • water, for cooking pasta
  • 500 g orecchiette pasta
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 20 g fresh basil leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
  • 2 garlic cloves
  • 1 - 2 fresh red chillies, halved, deseeded (if desired), to taste
  • 60 g almonds
  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 avocados, ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing
  • 40 g freshly squeezed lemon juice
  • 50 g olive oil
  • 2 pinches ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2627 kJ / 628 kcal
Protides
20 g
Glucides
60 g
Lipides
33 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives