Appareils et accessoires
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Préparation 10min
Total 1h 30min
2 portions
Ingrédients
Grating
-
Parmesan cheese diced (2 cm)40 g
Dough
-
milk250 g
-
1 tsp dried instant yeastfresh yeast crumbled25 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
fine sea salt1 tsp
Fondue and Filling
-
dark chocolate small pieces or callets200 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered200 g
-
white wine50 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh baby spinach50 g
-
ricotta cheese200 g
-
garlic powder½ tsp
-
medium eggs2
-
water for brushing
-
fresh fruit selection, to your taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
52 g
Calories
7229.5 kJ /
1728 kcal
Lipides
71 g
Glucides
213 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Table for Two
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetable Waffles
15 min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 h
Pesto Baked Eggs
1 h 15 min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40 min
Raspberry Cornettos - Cornetti di lamponi
15 h
Potato Base Pizza
1 h 5 min
Curry Bread Rolls
2 h 10 min
S'mores Strawberry Dessert Pizza
1 h 30 min
Chorizo Bread
1 h 30 min
Chickpea and Ham Balls
35 min
Cinnamon and Date Twists
50 min
Baked Doughnuts
1 h