
Appareils et accessoires
Mexican Lasagna
Préparation 30min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
poblano chilies6
-
mozzarella cheese cut into pieces, divided14 oz
-
Roma tomatoes quartered21 oz
-
garlic clove1
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water3 ½ oz
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1 in.)36 oz
-
white onions sliced3 ½ oz
-
canned sweet corn kernels drained7 ½ oz
-
vegetable oil to fry, as needed
-
corn tortillas18
-
sour cream divided5 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
559 kcal /
2339 kJ
Protides
58 g
Lipides
28 g
Glucides
18 g
Fibre
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis