Mexican Lasagna
TM6 TM5

Mexican Lasagna

4.2 (24 évaluations )

Ingrédients

  • 6 poblano chilies
  • 14 oz mozzarella cheese, cut into pieces, divided
    ou 14 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces, divided
  • 21 oz Roma tomatoes, quartered
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 ½ oz water
  • 36 oz boneless, skinless chicken breast, cut into pieces (1 in.)
  • 3 ½ oz white onions, sliced
  • 7 ½ oz canned sweet corn kernels, drained
  • vegetable oil, to fry, as needed
  • 18 corn tortillas
  • 5 oz sour cream, divided

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2339 kJ / 559 kcal
Protides
58 g
Glucides
18 g
Lipides
28 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives