Mexican Lasagna

Mexican Lasagna

4.2 26 évaluations
Préparation 30min
Total 1h 20min
6 portions

Ingrédients

  • poblano chilies
    6
  • mozzarella cheese cut into pieces, divided
    14 oz
    14 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces, divided
  • Roma tomatoes quartered
    21 oz
  • garlic clove
    1
  • salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    3 ½ oz
  • boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1 in.)
    36 oz
  • white onions sliced
    3 ½ oz
  • canned sweet corn kernels drained
    7 ½ oz
  • vegetable oil to fry, as needed
  • corn tortillas
    18
  • sour cream divided
    5 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 559 kcal / 2339 kJ
Protides 58 g
Lipides 28 g
Glucides 18 g
Fibre 3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...