Pear and burghul salad

Pear and burghul salad

4.0 2 évaluations
Préparation 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • fine burghul (see Tips)
    200 g
  • sultanas
    80 g
  • boiling water
    250 g
  • red wine vinegar
    200 g
  • caster sugar
    1 tsp
  • pears (approx. 150 g - see Tips)
    2
  • black peppercorns
    5
  • dried bay leaf
    1
  • mustard seeds
    1 tsp
  • star anise
    1
  • salt to season
  • grapeseed oil
    30 g
  • French mustard
    ½ tsp
  • ground black pepper to season
  • radicchio leaves separated
    100 g
  • pecans roasted and roughly chopped (see Tips)
    100 g
  • Gorgonzola cheese cut into pieces (see Tips)
    200 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 838.4 kcal / 3521.3 kJ
Protides 18.7 g
Lipides 42.9 g
Glucides 89.3 g
Fibre 11 g
Graisses saturées 9.7 g
Sodium 1857.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...