Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 - 80 g cheddar cheese, cut into pieces, to taste
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp dried oregano
- 300 g small dried pasta (see Tips)
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 - 3 chipotle chillies in adobo sauce, cut into pieces (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp white sugar
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2094.8 kJ / 498.8 kcal
- Protides
- 21.2 g
- Glucides
- 73.1 g
- Lipides
- 11.1 g
- Graisses saturées
- 6.2 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 1088.4 mg
Recettes alternatives
Mexican stack
45min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Mexican cottage pie
1h 30 min
Lentil bolognese
30min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Black bean enchiladas
1h 20min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Chilli chutney quesadillas
1h
Rendang curry
30min
One pot pasta with chorizo
35min
Butternut mac and cheese
45min