Versions compatibles
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Protides
- 52.9 g
- Glucides
- 24.2 g
- Lipides
- 17.2 g
- Graisses saturées
- 4.5 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 1265.4 mg
Recettes alternatives
Creamy chicken cauliflower soup
40min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Rustic beef tarts
1h
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Goi muc (squid salad)
45min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Lamb and feta meatballs
30min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min