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Ginger chicken and crunchy noodle salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Ginger soy dressing
- 1 garlic clove
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 tbsp soy sauce
- 30 g caster sugar
- 60 g light olive oil
- 1 tsp sesame oil
- 40 g white wine vinegar
Poached chicken and salad
- 10 cm piece fresh ginger, peeled
- 1400 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g chicken tenderloins, cut into halves
- 200 - 300 g mixed salad greens (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 carrot, cut into thin slices (see Tips)
- 4 - 6 radishes, cut into thin slices (see Tips)
Fried noodles
- oil, for frying
- 20 - 30 g fresh chow mein noodles (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1941.1 kJ / 462.2 kcal
- Protides
- 32.5 g
- Glucides
- 16.8 g
- Lipides
- 28.9 g
- Graisses saturées
- 4.3 g
- Fibre
- 4.7 g
- Sodium
- 1159.7 mg
Recettes alternatives
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Thai-style fish cakes
30min
Asian-style pork noodles
1h
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Thai beef salad with noodles
1h
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Thai beef salad
1h 20 min
Chicken and cashews
55min
Pork with black bean sauce
30min
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Asian beef salad with peanut dressing
30min
Warm wasabi potato salad
30min