Arancini
TM6 TM5

Arancini

4.4 (10 évaluations )

Ingrédients

Rice

  • 130 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 800 g water
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • 250 g Arborio rice
  • 1 pinch saffron threads
  • 1 Tbsp water, hot

Red Pesto

  • 150 g sun-dried tomatoes in oil, drained
  • 20 g fresh basil leaves
  • 1 garlic clove
  • 60 g toasted pine nuts
  • 1 pinch ground black pepper
  • 40 - 50 g extra virgin olive oil, to taste

Batter

  • 170 g plain flour
  • 1 medium egg
  • 160 g water

Assembly

  • 200 g breadcrumbs (see tip)
  • frying oil (e.g. sunflower or vegetable)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1569 kJ / 376 kcal
Protides
9.1 g
Glucides
34.5 g
Lipides
21.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives