Spinach and Ricotta Ravioli
TM6 TM5 TM31

Spinach and Ricotta Ravioli

3.9 (27 évaluations )

Ingrédients

Pasta

  • 200 g pasta flour (00 flour)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 50 g fresh spinach, washed and dried
  • 1 egg, large
  • 1 egg yolk, from large egg

Ricotta and Spinach Filling

  • 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
  • 50 g shallots, quartered
  • 15 g unsalted butter
  • 300 g fresh spinach, washed and dried
  • 120 g ricotta cheese
  • 1 pinch ground nutmeg

Cooking

  • semolina, fine, for dusting
  • 1 egg white, for brushing
  • water, for cooking pasta
  • 1 tsp fine sea salt
  • olive oil, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1632 kJ / 390 kcal
Protides
21.3 g
Glucides
40 g
Lipides
16.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives