Appareils et accessoires
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Préparation 25min
Total 1h
15 pieces
Ingrédients
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
4.8 g
Calories
388 kJ /
93 kcal
Lipides
5.5 g
Glucides
5.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1h 15min
Greek Appetiser Tart
1h 30min
Feta, Olive and Herb Muffins
50min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50min
Orange and Poppy Seed Yoghurt Dressing
5min
Guacamole
5min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Coconut Pie
1h 35min
Seed and Nut Bread
1h 30min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Torta Caprese
55min