Appareils et accessoires
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
Préparation 5min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil30 g
-
aubergines diced (3-4 cm), (1 large)300 - 350 g
-
red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)200 g
-
red onions cut in pieces (3 cm)120 g
-
celery cut in pieces (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves or to taste10
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.1 g
Calories
515 kJ /
123 kcal
Lipides
6.5 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Aubergine and Almond Dip
20min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Mint Courgettes
30min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Roast Carrot Butter
1h
Chickpea Soup with Spinach
40min
Sicilian Caponata
30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Mini Vegetable Frittatas
35min
Creamy Courgette Soup
25min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min