Curried Chicken, Arugula and Pineapple
TM6 TM5

Curried Chicken, Arugula and Pineapple

4.3 (12 évaluations )

Ingrédients

  • 14 ½ oz canned diced tomatoes, undrained
  • 1 oz olive oil
  • 1 oz sugar
  • 28 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless, cut into strips (½ in.)
  • 3 oz crème fraîche
  • 1 tbsp curry powder
  • 1 tsp salt
  • ⅛ tsp ground cayenne pepper
  • 10 whole wheat tortillas
  • 2 oz arugula leaves
  • 10 slices canned pineapple, halved
  • 5 - 6 sprigs cilantro leaves

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1715 kJ / 410 kcal
Protides
26 g
Glucides
58 g
Lipides
11 g
Fibre
9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives