Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
TM6

Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans

4.5 ( 11 évaluations )

Ingrédients

  • 1 oz olive oil divided
  • 21 oz boneless pork shoulder, sinew free boneless, cubed (2½ in. x 1½ in.), divided
  • ½ tsp salt divided
  • 2 pinches fresh ground pepper divided
  • 5 oz onion quartered
  • 7 oz ripe tomatoes in pieces
  • 1 canned jalapeño pepper
    ou 1 fresh jalapeño pepper deseeded, sliced
  • 4 oz red bell pepper in pieces (¾ in.)
  • 4 oz green bell pepper in pieces (¾ in.)
  • 9 oz canned black beans drained, divided
  • 1 oz tomato paste
  • 3 ½ oz water
  • ½ tsp chicken stock paste
    ou ½ chicken stock cube
  • 6 - 12 corn tortillas warmed
  • 4 tbsp fresh cilantro leaves
  • 3 ½ oz sour cream
  • 2 avocados
  • 1 lime in wedges

Infos nut.
par 1 portion
Calories
565.3 kcal / 2365.1 kJ
Protides
24.6 g
Lipides
37.2 g
Glucides
36.9 g
Fibre
12 g
Graisses saturées
10.4 g
Sodium
423 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives