Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
TM6 TM5

Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables

3.0 ( 66 évaluations )

Ingrédients

  • 80 - 100 g long grain rice as desired
  • 80 g mangetout trimmed
  • 1000 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 10 g groundnut oil
  • 3 - 4 garlic cloves to taste
  • 120 - 150 g pork fillet sliced thinly (1 cm)
  • 1 Tbsp oyster sauce
  • 2 tsp light soy sauce
  • 1 - 2 tsp palm sugar to taste
  • 50 - 100 g water depending on desired sauce consistency

Infos nut.
par 1 portion
Calories
980 kcal / 4094 kJ
Protides
43 g
Lipides
55 g
Glucides
74 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives