Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade
- 80 g ginger wine
- 500 - 600 g pork fillet, trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)
- 2 Tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optionnel)
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned black beans
-
60
g soy sauce
ou 60 g Tamari sauce - 1 tsp sesame oil
-
1
Tbsp Shaoxing rice wine
ou 1 Tbsp dry sherry - 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds
- 230 g tinned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1726 kJ / 411 kcal
- Protides
- 33.8 g
- Glucides
- 55.2 g
- Lipides
- 3.7 g
- Fibre
- 9.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Peking Chicken
45min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Cashew Chicken
45min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min