Lentil moussaka
TM5 TM31 TM6

Lentil moussaka

4.4 (17 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g red split lentils
  • 600 g water
  • 120 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 400 g aubergines
  • 50 g olive oil
  • 200 g onions, cut into halves
  • 3 garlic cloves
  • 1 pepper, green or red, cut into pieces (approx. 150 g)
  • 400 g tomatoes, canned, including juice
  • 20 g vinegar
  • 1 tbsp dried oregano
  • 1 tsp ground ginger
  • 1 - 2 tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • 40 g butter, plus extra for greasing
  • 500 g milk
  • 40 g flour

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1917 kJ / 458 kcal
Protides
21 g
Glucides
33 g
Lipides
25 g
Fibre
7.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives