Fatayer with cheese and mint
TM5 TM31 TM6

Fatayer with cheese and mint

4.7 (13 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 250 g full cream milk
  • 80 g olive oil
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 350 g baker's flour, plus extra for dusting
  • 2 tsp sugar
  • 1 tsp salt

Filling

  • 6 - 8 sprigs fresh mint, leaves only
  • 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 160 g cream cheese
  • 3 tsp nigella seeds
  • plain flour, for dusting

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1125.8 kJ / 268 kcal
Protides
8.6 g
Glucides
24.5 g
Lipides
14.9 g
Fibre
1.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives