
Appareils et accessoires
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Préparation 25min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
320.6 kcal /
1341.5 kJ
Protides
10.6 g
Lipides
23 g
Glucides
18.1 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
4.4 g
Sodium
491.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Mix, Grab and Go!
9 Recettes
États-Unis
États-Unis