Japanese Ramen Noodle Soup
TM6 TM5

Japanese Ramen Noodle Soup

4.2 (68 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g pork belly meat, boned, without rind, smoked
  • 3 garlic cloves
  • 60 g Japanese soy sauce
  • 10 g sesame oil
  • 2000 g water
  • 375 g dried ramen noodles
  • 100 g fresh baby spinach
  • 750 g chicken broth
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 1 tsp black vinegar
  • ½ tsp hot paprika
  • 2 medium eggs
  • 12 nori seaweed sheets (9 cm x 3.5 cm)
  • 4 Tbsp tinned sweetcorn
  • 2 spring onions, cut in thin slices, to garnish
  • 2 tsp toasted sesame seeds

Infos nut.
par 1 portion
Calories
4507 kJ / 1077 kcal
Protides
66 g
Glucides
88 g
Lipides
50 g
Fibre
4.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives