Prawn and Miso Noodle Soup
TM6 TM5

Prawn and Miso Noodle Soup

3.5 (25 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g dashi stock (see tip)
  • 100 g water
  • 3 Tbsp miso paste
  • 1 - 1 ½ tsp chilli paste, to taste
  • 60 g mangetout, finely sliced on the diagonal
  • 2 pak choi, quartered
    ou 4 baby pak choi (approx. 180 g)
  • 250 g raw prawns, peeled, deveined
  • 300 g fresh udon noodles
  • 100 g frozen edamame beans, defrosted
  • 1 Tbsp light soy sauce, or to taste
  • 2 spring onions, finely sliced
  • 5 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1002 kJ / 238 kcal
Protides
21 g
Glucides
27 g
Lipides
4 g
Graisses saturées
0.4 g
Sodium
1140 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives