Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 600 g wody
- 14 jajek
- 70 g mleka
- 50 g białego chleba
- 50 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście (ok. 5 pęczków)
- 1 - 2 łyżki octu
- ½ - 1 łyżka musztardy
- 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- mąka pszenna, do panierowania
- bułka tarta, do panierowania
- olej, do smażenia
- Infos nut.
- par 1 sztukę
- Calories
- 690 kJ / 164 kcal
- Protides
- 5.1 g
- Glucides
- 6.6 g
- Lipides
- 13.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Wielkanocny pasztet jajeczny
1h 5min
Zielony sos wielkanocny
1h 20 min
Pieczarki zapiekane z kozim serem
50min
Ptysie z musem z zielonego groszku
2h
Chleb faszerowany jajkami i fasolką z oliwkami
5h 35min
Deser makowy
26h 45min
Sałatka z kurczakiem
55min
Naleśniki z brokułami i sosem serowym
1h 25min
Sałatka z serem
5min
Kolorowe kulki z kurczaka
1h 15min
Rolada paprykowa z serem kozim, rukolą i orzechami włoskimi
5h
Sałatka w stylu meksykańskim z mięsem i nachos
2h 5 min