Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g biber salçası
- 25 g zeytinyağı
- 300 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 450 g su, oda sıcaklığında
-
500
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
ou 500 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 1 ¼ tk tuz
- ½ tk karabiber
- ½ tk kimyon, toz
- 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1196.1 kJ / 286.2 kcal
- Protides
- 18.2 g
- Glucides
- 11 g
- Lipides
- 17.6 g
- Fibre
- 3.6 g
Recettes alternatives
Etli Biber Dolması
1h 20min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Etli Bamya
1h 10 min
Etli Biber Dolması (8 aydan büyük bebekler için)
1h 5min
Bearnez Soslu Bonfile
Pas d’évaluation
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Pas d’évaluation
Turna Yemişli Sıcak Beyaz Şarap
30min
Pratik Puf Hamuru
2h
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 min
Kıymalı Ispanak
45min
Etli Türlü
1h 20min
Orman Kebabı
1h