
Appareils et accessoires
Cheese sambousek
Préparation 40min
Total 1h 45min
35 pieces
Ingrédients
Dough
-
flour300 g
-
butter cut in pieces50 g
-
oil50 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
Filling
-
akkawi cheese cut into pieces (3 cm)110 g
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)110 g
-
eggs2
-
fresh parsley leaves only8 sprigs
-
ground white pepper½ tsp
-
ground nutmeg (optionnel)1 pinch
Assembly and frying
-
flour for dusting
-
sunflower oil for deep frying
Infos nut. par 1 piece
Calories
153 kcal /
640 kJ
Protides
2.5 g
Lipides
12.9 g
Glucides
6.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse

The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International