
Appareils et accessoires
Spiced rice pudding (meghli)
Préparation 10min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
-
Egyptian rice200 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground caraway2 tbsp
-
water or meghli water (see tip)1300 g
-
sugar400 g
-
desiccated coconut (optionnel) to garnish1 tbsp
-
mixed nuts (optionnel) to garnish
-
blanched almonds (optionnel) to garnish
-
unsalted pistachio nuts (optionnel) chopped, to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
390 kcal /
1632 kJ
Protides
4.3 g
Lipides
8.4 g
Glucides
74.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse

The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International