
Appareils et accessoires
Spiced lamb flatbread
Préparation 30min
Total 1h 50min
6 pieces
Ingrédients
Flatbread
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
water150 g
-
sugar1 tsp
-
dried yeast2 tsp
-
bread flour plus extra for dusting300 g
-
salt½ tsp
Meat topping
-
garlic cloves3
-
onions cut into quarters250 g
-
ripe tomatoes cut into quarters500 g
-
salt plus extra for sprinkling1 tsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
ground cumin1 tsp
-
ground cayenne pepper adjust to taste½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
dried chilli flakes adjust to taste½ tsp
-
pomegranate molasses2 tbsp
-
lamb mince500 g
Assembly and baking
-
pine nuts30 g
-
lemons cut into quarters2
Infos nut. par 1 piece
Calories
443 kcal /
1853 kJ
Protides
26.6 g
Lipides
14 g
Glucides
52.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse

The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International