Appareils et accessoires
Middle Eastern eggs
Préparation 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Spinach filling
-
onions cut into pieces50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves350 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
sumac1 tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Eggs
-
butter for greasing
-
eggs6
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
water500 g
-
toasted pine nuts to garnish10 g
-
sumac to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
10 g
Calories
544 kJ /
130 kcal
Lipides
9 g
Glucides
2.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Strawberries and Cream Popsicles
8h 15min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Breakfast crescents
3h 5min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Carrot & Apple Cottontail Collins
10min
Sous-vide Artichokes
55min
Cacao cinnamon eggnog
25min
Bibimbap
55min
Harissa sauce
10min
Black tahini
20min
Abundant breakfast bowl
30min
Ramen Noodle Soup
40min