Versions compatibles
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g unsalted pistachio nuts, shelled
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut into pieces (4-5 cm)
- 1000 g chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp vinegar
- 2 ½ tsp salt
- 2 ½ tsp ground white pepper
- ½ tsp ground cinnamon
- 450 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato etc.), cut into slices
- 100 g onions, cut into quarters
- 100 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato), cut into slices
- 2 dried bay leaves
- 50 g olive oil
- 1 pinch pepper
- 50 g butter, cut in pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1364 kJ / 326 kcal
- Protides
- 33.5 g
- Glucides
- 10.6 g
- Lipides
- 16.7 g
Recettes alternatives
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
Pas d’évaluation
Russian beetroot salad
1h 10min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Sous-vide Artichokes
55min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Oysters Rockefeller
25min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50min
Penne with mussels
1h 5min
Bread stew with tomato and onion
Pas d’évaluation
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min