Appareils et accessoires
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Préparation 10min
Total 2h 35min
12 porties
Ingrédients
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7.4 g
Calories
1865 kJ /
444 kcal
Lipides
32.3 g
Fibre
2.7 g
Glucides
31.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Snel vruchtenijs
10min
Salade van gehakte groenten
10min
Pitabrood
2h
Plakje marmercake met perzikvulling
Pas d’évaluation
Havertaart
Pas d’évaluation