Appareils et accessoires
Snel bladerdeeg
Préparation 20min
Total 1h 20min
18 stuks
Ingrédients
-
boter in stukjes (1-2 cm) gesneden, bevroren200 g
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
water koud90 g
-
zout½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 18 stuks
Protides
22 g
Calories
9300 kJ /
2223 kcal
Lipides
168 g
Fibre
5.8 g
Glucides
152 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Kruimeldeeg
5min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Halloween broodjes
Pas d’évaluation
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Profiteroles
2h
Peperkoekkoekjes
2h 20min
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Baguette / Stokbrood
3h 45min