Versions compatibles
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 60 g uien, gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
150
g verse princessenbonen, in stukken (2-3 cm)
ou 150 g snijbonen, in stukken (2-3 cm) - 150 g verse knop paddestoelen, in vier gesneden
- 250 g kippenborstfilets, in stukken (3 cm)
- ½ - 1 tl fijn zout, naar smaak
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 400 g water
- 200 g room, min. 30% vet
-
1
volle tl groentebouillon
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 200 g droge pasta, type fusilli of gelijkaardige droge pasta
- 70 g kerstomaten, in twee gesneden
- 16 verse basilicumbladeren, in stukken gescheurd
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2233 kJ / 533 kcal
- Protides
- 30 g
- Glucides
- 41 g
- Lipides
- 27 g
- Fibre
- 4.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Bloemkool met kaas
55 min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Appel-notenbrood
1h 25min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Zalmsoufflé
1h
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Worst met erwtenrisotto
30 min