Appareils et accessoires
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Préparation 10min
Total 40min
4 portie
Ingrédients
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
honing20 g
-
mosterd20 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
400 g aardappel, geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)zoete aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)400 g
-
broccoliroosje kleine stukjes (3 cm)400 g
-
zalmfilet, vers (4 stuks)800 g
-
zout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
feta kaas150 g
-
olijfolie2 el
-
gedroogde pepervlokken¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2391.6 mg
Protides
57.2 g
Calories
3101 kJ /
741 kcal
Lipides
43.1 g
Fibre
6.6 g
Graisses saturées
11.6 g
Glucides
35.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Pas d’évaluation
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Veelzijdige gladde soep
45min
Kimchi
Pas d’évaluation
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
Pas d’évaluation
Tomaat basilicum spread
5min