Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 eieren
- 280 g courgette, in kleine blokjes gesneden
- 120 g wortels, in kleine blokjes gesneden
- 100 g doperwten uit de diepvries
- 1200 g water
- 1 tl zout, plus extra naar smaak
- 250 g voorgekookte rijst (ca. 15 minuten kooktijd)
- 200 g tonijn in olie (uit blik) (gewicht inclusief olie), afgegoten, in stukjes gesneden
- 100 g zwarte of groene olijfen, ontpit, heel of gehakt
- 15 - 20 g augurken, in plakjes gesneden
- 1 takje verse munt, alleen de blaadjes
- 1 el extra vergine olijfolie
- 1 - 2 tl azijn (optionnel)
- 7 kerstomaten, in helften of kwarten gesneden
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2027 kJ / 485 kcal
- Protides
- 21 g
- Glucides
- 59 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Salade van gehakte groenten
10min
Spaghetti met tonijn
40min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Sinaasappel-currydressing
10min
Pastasalade met forel en groenten
Pas d’évaluation
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Rijst met groentemix
55min