Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 40 g ulei de măsline
- 100 g paste lungi tip fidelini
-
250
g roșii, tăiate bucăți
ou 250 g pulpă de roșii, din conservă - 50 g piure de roșii (concentrat)
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă, de carne sau vegetal
ou 2 cuburi de concentrat (pentru 0,5 l), de carne sau vegetal - ½ - 1 linguriță chimion măcinat, după gust (optionnel)
- 800 g apă
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 568 kJ / 136 kcal
- Protides
- 3 g
- Glucides
- 14 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 1.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Paste fierte
20 min
Penne cu mazăre, ciuperci și speck
30min
Salată de cartofi Jersey Royal
40 min
Paste cu cerneală de calmar
Pas d’évaluation
Tocană de năut gătită lent
4h 15min
Polenta cu ratatouille
1h 20min
Supă cu paste și fasole
40 min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5h 15min
Piept de vită sous-vide
Pas d’évaluation
Paste cu praz și ajvar
30min
Supă de pui pentru zile de iarnă
1h
Sos de fructe (coulis)
10min