Appareils et accessoires
Two-Flavoured Picnic Rolls
Préparation 20min
Total 1h 30min
24 pieces
Ingrédients
Dough
-
milk250 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
sugar50 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
hard goat's cheese cut in pieces60 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained40 g
-
Brie cut in pieces50 g
-
bacon lardons80 g
-
olive oil1 tsp
-
maple syrup2 tsp
Decoration
-
egg beaten, for glazing1
-
poppy seeds for sprinkling1 Tbsp
-
sesame seeds for sprinkling1 Tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
5.2 g
Calories
608 kJ /
145 kcal
Lipides
5.5 g
Glucides
18.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Picnic
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Argentinian Chicken Empanadas
3h 40min
Milk bread
2h 20min
Chelsea Buns
1h 30min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2h 25min
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Parker Rolls
2h 20min
Rye Bread Rolls
4h
Yoghurt Bread
2h
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Cottage Loaf
3h 30min
White Finger Rolls
3h 30min
Milk Bread
2h 20min