Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
TM5 TM6

Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce

3.5 (27 évaluations )

Ingrédients

  • 200 - 250 g Chinese vermicelli noodles (made from mung beans or rice)
  • warm water, for soaking
  • 70 g garlic cloves
  • 40 g oil
  • ½ tsp salt (optionnel)
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 35 g sugar
  • 40 g soy sauce
  • 20 g rice wine
    ou 20 g white wine
  • 700 g water
  • 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
  • 200 gram green beans
  • 50 g spring onions/shallots, cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1832 kJ / 438 kcal
Protides
16 g
Glucides
66 g
Lipides
11 g
Fibre
2.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives