
Appareils et accessoires
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Préparation 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
Chinese vermicelli noodles (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
warm water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (optionnel)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns peeled and deveined200 - 250 g
-
green beans200 gram
-
spring onions/shallots cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing50 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
438 kcal /
1832 kJ
Protides
16 g
Lipides
11 g
Glucides
66 g
Fibre
2.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande