Appareils et accessoires
Fried Wontons
Préparation 45min
Total 45min
24 pieces
Ingrédients
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water3
-
fresh button mushrooms40 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces25 g
-
soy sauce1 tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
raw prawns, peeled120 g
-
pork mince broken in pieces (see tip)120 g
-
filo pastry sheets3
-
water for sealing
-
sunflower oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
2.3 g
Calories
284 kJ /
68 kcal
Lipides
5.2 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sambal Belacan
5min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Pandan Sponge Cake
1h
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Pandan chiffon cake
5h 15min
Wonton Soup
1h
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min
Bee Hive Cake
2h 50min
Prawn Dumplings
1h 15min
Mee Goreng Mamak
20min