
Appareils et accessoires
Coriander chilli chutney
Préparation 5min
Total 5min
1 Complete recipe
Ingrédients
-
fresh coriander , leaves, stems and roots, cut into thirds (2-3 bunches) (see Tips)120 g
-
fresh long green chillies (approx. 3 chillies) trimmed and cut into halves50 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
olive oil50 g
-
sea salt1 tsp
Infos nut. par 1 Complete recipe
Calories
2163 kJ /
515 kcal
Protides
5.2 g
Glucides
5.3 g
Lipides
51 g
Graisses saturées
7.8 g
Fibre
11.1 g
Sodium
2258 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande