Pappadums with mint and coriander chutney

Pappadums with mint and coriander chutney

3.5 6 évaluations
Préparation 45min
Total 50min
15 portions

Ingrédients

Pappadums
  • water
    180 g
  • urad dal whole or split, husks removed (see Tips)
    400 g
  • fine salt
    1 tsp
  • chilli powder
    1 tsp
  • vegetable oil plus 300-500 g extra for rolling and frying
    1 tbsp
Mint and coriander chutney
  • fresh mint leaves only
    12 sprigs
  • fresh coriander leaves only
    10 sprigs
  • fresh long green chilli cut into halves and deseeded
    1
  • sea salt flakes
    1 tsp
  • lime juice only (approx. 20 g)
    1
  • natural yoghurt
    150 g

Infos nut. par 1 portions

Calories 114.1 kcal / 479.1 kJ
Protides 7.2 g
Lipides 2.2 g
Glucides 14.2 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 0.5 g
Sodium 310.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...