Six-layer cake
TM6 TM5 TM31

Six-layer cake

3.0 (28 évaluations )

Ingrédients

White chocolate ganache

  • 330 g pouring (whipping) cream
  • 900 g white chocolate, broken into pieces

Cakes

  • 300 g unsalted butter, cut into pieces and softened, plus extra for greasing
  • 1020 g plain flour
  • 810 g white sugar
  • 3 tbsp baking powder
  • 3 pinch salt
  • 750 g full cream milk
  • 3 tsp natural vanilla extract
  • 6 eggs

Buttercream icing

  • 500 g icing sugar (see Tips)
  • 240 g unsalted butter, cut into pieces and softened
  • 1 tbsp boiling water
  • 1 tsp natural vanilla extract

Infos nut.
par 1 portions
Calories
3408.8 kJ / 811.6 kcal
Protides
10.5 g
Glucides
109 g
Lipides
39 g
Graisses saturées
24.3 g
Fibre
1.6 g
Sodium
244.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives