Sultana, apple and custard pastries

Sultana, apple and custard pastries

3.1 78 évaluations
Préparation 20min
Total 2h 40min
16 pieces

Ingrédients

Dough
  • caster sugar
    1 tbsp
  • full cream milk
    170 g
  • dried instant yeast (see Tips)
    2 tsp
  • butter softened
    40 g
  • baker's flour plus extra for dusting
    350 g
  • egg
    1
  • sea salt
    1 pinch
Custard
  • cornflour
    30 g
  • raw sugar
    50 g
  • egg
    1
  • full cream milk
    160 g
Assembly
  • baker's flour for dusting
  • sultanas
    90 g
  • apple (approx. 1 medium apple), peeled and cut into pieces (1 cm)
    90 g
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • full cream milk for brushing

Infos nut. par 1 piece

Calories 163.4 kcal / 686.6 kJ
Protides 4.3 g
Lipides 3.7 g
Glucides 28 g
Fibre 1.3 g
Graisses saturées 2.1 g
Sodium 45.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...