Flaky filo fingers

Flaky filo fingers

4.6 22 évaluations
Préparation 35min
Total 1h 30min
36 portions

Ingrédients

  • unsalted butter cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
    180 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
    2 - 3
  • olive oil
    20 g
  • frozen chopped spinach thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)
    500 g
  • feta cheese crumbled (see Tips)
    200 g
  • ricotta drained
    250 g
  • egg
    1
  • salt
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • filo pastry (approx. 375 g)
    18 - 20 sheet

Infos nut. par 1 portion

Calories 203 kcal / 406 kJ
Protides 2.7 g
Lipides 7.4 g
Glucides 4.6 g
Fibre 0.4 g
Graisses saturées 4.5 g
Sodium 154.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...